Slovenský futbalový zväz (Úvodná stránka)

Vitajte na stránkach Slovenského futbalového zväzu.

 
 
 
 
 

May 31, 2016

Autogramiáda reprezentantov v Trnave

BRATISLAVA (SFZ) – Slovenskí reprezentanti, ktorí v pondelok odcestujú do Francúzska na majstrovstvá Európy, sa ešte stačia doma rozlúčiť s fanúšikmi.

 
 
 
 
Autogramiáda slovenskej futbalovej reprezentácie v nákupnom centre Bory Mall. Bratislava, 25. marca 2015.

Samozrejme, vrcholom je sobotňajší zápas Slovensko – Severné Írsko v trnavskej City Aréne, ale už pred ním je možné zblízka vidieť všetkých 23 hráčov, ktorých tréner Ján Kozák nominoval na finálový turnaj Eura.

Vo štvrtok o 20:00 v trnavskom nákupnom centre City Aréna sa koná veľká autogramiáda. Okrem podpisu účastníka šampionátu môžu fanúšikovia uspieť vo vedomostnej súťaži, za čo je odmena v podobe pozornosti od reprezentácie alebo SFZ, pripravené je ďalšia prezentácia nového futbalového brendu, spojená s pomenovaním mužstva #slovenskisokoli, v špecializovanom stánku bude možné kúpiť si dres, tričko, šál či ďalšie väčšie alebo menšie suveníry, súvisiace so slovenským futbalom.

Kto si aj nič nekúpi, nadýcha sa vzrušujúcej atmosféry, lebo Slovensko ide prvýkrát v histórii na majstrovstvá Európy. Futbalová horúčka na Slovensku stúpa, je to cítiť!